• Valeriusstraat 18A, 2517 HR Den Haag
  • +31 70 34 63 219

Hoe gaan wij te werk?

Onze Werkwijze

Wanneer u belt, mailt of langs komt voor een afspraak, wordt u gastvriendelijk en warm onthaald door een van onze gastvrouwen. Zij zal u begeleiden naar de ontvangstruimte. In de ontvangstruimte zal de gastvrouw vragen, of u nog bepaalde wensen en voorkeuren heeft.

Met inachtneming van uw wensen en voorkeuren, worden de aanwezige en beschikbare dames, een voor een aan u voorgesteld. U kunt dan even een kort praatje houden met de dames en uw wensen en voorkeuren bespreken. Hierna zal de gastvrouw u vragen of u een keuze heeft kunnen maken.

Wanneer u geen keuze heeft kunnen maken, of er gewoon geen dame voor u aanwezig was, kunt u gewoon weer weggaan. Er zijn helemaal geen verplichtingen om toch te blijven.

Wanneer u wél een keuze heeft gemaakt, zal de dame van uw keuze u een drankje aanbieden en vragen haar te volgen naar een van de kamers. Op de kamer zal de dame eerst met u de prijs bespreken en met u afrekenen. U kunt bij ons ook discreet pinnen of met creditcard betalen.

Mocht u na een bezoek nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u altijd terecht bij een van de aanwezige gastvrouwen. Schroom niet om vragen te stellen of opmerkingen te maken. Ook eventuele klachten kunt u bij de gastvrouwen melden. Wij zien klagende klanten absoluut niet als vervelend, maar als een mogelijkheid om onze dienstverlening nog meer te verbeteren.

 

Wij hopen u na een bevredigend bezoek, in de toekomst zeker nogmaals te mogen verwelkomen bij Maison Privé.

X