• Valeriusstraat 18A, 2517 HR Den Haag
  • +31 70 34 63 219

Veel gestelde vragen

Welke diensten/handelingen zijn in de prijs inbegrepen en wat zijn extra’s?

De standaard handelingen die in de prijs zijn inbegrepen zijn o.a. massage, striptease, aanraken van de borsten en intieme delen, zoenen, oraal bij de dame, frans met condoom (fmc) en intiem met condoom. Extra’s waaraan extra kosten zijn verbonden, zijn alleen in overleg met de dame, o.a. anaal en SM.

Wat zijn de tarieven voor de extra’s en waarom zijn hier geen vaste prijzen voor?

De prijzen van extra’s zoals anaal et cetera worden door de dames zelf bepaald en komen ook geheel ten goede aan de dame zelf. Over het algemeen hanteren de dames onderling wel min of meer dezelfde prijzen. Het is daarom belangrijk dat u vooraf duidelijk met de dame afspreekt wat uw wensen en voorkeuren zijn.

Mag ik meerdere hoogtepunten krijgen binnen de tijdsperiode?

U betaalt bij ons voor de tijdsperiode en niet voor een hoogtepunt.

Is roken toegestaan?

Als de dame er geen bezwaar tegen heeft, mag er op de kamer gerookt worden.

Als ik pin of met mijn creditcard betaal, is dat dan op mijn rekeningafschrift te zien?

De afschrijving van het bedrag is natuurlijk wel zichtbaar, maar onze naam Maison Privé of de contactgegevens zult u niet op uw rekeningafschrift terugvinden.

Kan ik zelf dvd’s of speeltjes meenemen?

Wat veel klanten niet weten is dat wij een ruime verzameling dvd’s en een koffer vol speeltjes in huis hebben. Vraag de gastvrouw of de dame hiernaar.

Kan ik bepaalde kledingwensen doorgeven voor de dame van mijn keuze?

U kunt vooraf bepaalde kledingwensen doorgeven aan de gastvrouw of de dame van uw keuze. De dame zal dan proberen zoveel mogelijk hieraan te voldoen.

X