• Valeriusstraat 18A, 2517 HR Den Haag
  • +31 70 34 63 219

Massage

Natuurlijk kunt u bij Maison Privé ook  terecht voor de heerlijkste massages

Wil je heerlijk erotisch verwend worden en met zachte handen heerlijk klaarstomen door mooie sensuele dames die je in de mooie, luxe en royale kamers naar het lekkerste hoogtepunt brengen. Vertel tegen de dame wat je lekker vind, en wie weet, beleef je wat je altijd al had gewild.
Een erotische massage met een overheerlijke sensuele body to body massage en als klapper de happy end.
Alle luxe en sfeervolle kamers zijn voorzien van douche en bad, schoon linnen, intimiteit en gezelligheid.

U kunt kiezen uit de volgende massages:

Topless massage

Topless massage waarbij de masseuse u topless masseert. Aan het eind van de massage kunt u tot een handmatig hoogtepunt worden gebracht. U mag de dame tijdens de massage niet aanraken.

Erotische massage

U wordt eerst lekker van top tot teen gemasseerd. Daarna geeft de masseuse u met haar lichaam en handen een massage. Aan het eind van de massage kunt u tot een handmatig hoogtepunt worden gebracht. Ook bij deze massage mag u de masseuse niet aanraken.

4 handen massage

Een 4 handen massage is meer dan dubbel zo lekker als een gewone 2 handen massage. De sensatie van vier handen op uw lichaam laat zich eigenlijk met geen pen beschrijven. Met 4 handen die tegelijkertijd uw lichaam masseren, is het genot simpelweg niet meer bij te houden. Aan het eind van de massage kunt u tot een handmatig hoogtepunt worden gebracht. U mag de dames tijdens de massage niet aanraken.

Onze prijzen voor massage zijn:
Prijs voor 30 min: € 60,-
Prijs voor 45 min: € 70,-
Prijs voor 60 min: € 80,-

Prijs 4 handen massage voor 60 min: 160,-

Meer dan alleen maar massage met (handmatig) hoogtepunt ?

Een aantal van onze dames wil u verwennen tot het uiterste. U bespreekt dit op de kamer met de dame zelf en rekent voor deze extra diensten met haar direct af.

X